Spargo – exclusief te boeken

Spargo – exclusief te boeken
Release date
13 November 2018
Spargo – exclusief te boeken
13 November 2018 |

Boek Spargo exclusief bij Ruud Mulder Sound

Spargo is terug! Wil je de ongeëvenaarde sound van Spargo op je (bedrijfs)evenement of festival? De band speelt de voetjes van de vloer, met klassiekers als ‘You and me’, ‘Just for you’ en ‘One night affair’! Heb je een andere aanvraag, ook dat is mogelijk. Neem contact op via het contactformulier of bel 06 – 532 076 71 voor de mogelijkheden.

Minidocumentaire
Momenteel zijn de bandleden van Spargo te zien in een minidocumentaire en commercial van Vodafone, waarin de dochter van zanger Ellert (‘Jazzi Bobbi’) een remix maakt van hun grootste hit ‘You and me’.

Over Spargo
Spargo is een Nederlandse funk-disco-popgroep die in 1980 in Nederland, Italië, België, IJsland, Peru en Suriname een nummer 1-hit scoort met ‘You and me’. Daarna behalen de nummers ‘Head up to the sky’, ‘One night affair’, ‘Just for you’ en ‘Hip hap hop’ een plaats in de top 5. In 1985 gaat de band uit elkaar. In 1997 komt de band weer kort bijeen voor een reünie en volgen er live- en televisieoptredens. Eind 2015 wordt Spargo gevraagd voor het Let’s Dance-evenement van Humberto Tan in een uitverkocht Ziggo Dome. Het is een groot succes en de band besluit dit soort grotere optredens weer te gaan doen.

Like de officiele Facebook-pagina van Spargo.

Beluister hier de 2018-remix van ‘You and me’: